DCM

Stendekor

Inget krångel

Satsa på den personliga hygienen, denna bidé är enkel att använda och installera. Produkten är kvalitetssäkrad, ergonomiskt underhåll, bekväm och effektiv, lätt att rengöra och underhålla, Liten men praktisk! Denna mini bidé Wash&clean/he&she har utvecklats som en DIY-produkt, har enkel installation och användning. Ett kompakt bidé system med högsta applikation som installeras på alla toalettmiljöer och toaletter av alla former och storlekar.

Funktioner: Starkt men mjuk vattenspolning och bra rensningseffekt, enkelt att justera vattentrycket på både varmt och kallt vatten för att få ljummet vatten, tillämpning av halvpermanent keramisk tätningsventil som effektivt hindrar vattenflödet till den omvända riktningen, bred alternativ tillämpning på alla installationsmiljöer. En DIY-kit med en självrengörande indragbar munstycke som är lätt att installera. Spolanordning kommer fram när man vrider på en ratt och då spolar bidén rent vatten, sedan kan man välja att torka sig med handduk på samma sätt som man gör efter en vanlig dusch. Tillverkad av hård ABS-plast. Slim profil utav munstyckekroppen minimerar utsättning för stänk och bidrar till en mindre rengöringsrutin.

När man bedömer en bidé så är följande faktorer viktiga och först hygien, komfort, lätt att montera på alla toalettstolar, miljövänlighet och till sist sparandet utav enormt mycket papper. Det är dags att sluta tänka på att bidé är enbart för kvinnor! prova det en gång, och du blir förälskad. En Bidé ger en bättre roligare metod för att få rent och hålla sig frisk.

Kom ihåg att alla oavsett ålder, kön eller hälsotillstånd kan njuta av fördelarna med denna bidé.
Ett års garanti.

SR - Ring P1 - inslag om Bidé, Lyssna här!