DCM

Stendekor

Inga tveksamheter och nackdelar

Vatten är nödvändigt för en riktig hygienisk rengöring efter ett besök på toaletten. Det är konstigt att många människor fortfarande förlitar sig på endast papper för att rengöra sina mest intima områden från avföring. Wash & Clean bidé erbjuder Dig nu ett uppfriskande och verkligen hygieniskt alternativ till toalettpapper. Med denna bidé skulle du aldrig gå tillbaka till endast papper igen. Wash & Clean bidé ger dig en "nyduschad" känsla efter varje toalettbesök.

Räknar man på att varje ton pappersmassa motsvarar cirka 12 träd är det lätt att räkna ut att Sveriges förbrukning av 102 000 toalettpapper är en stor miljöbelastning. Risken att få hemorrojder eller anala sjukdomar är 50% högre i länder där man torkar sig med toalettpapper efter toalettbesök än andra länder som det finns andra alternativ. I USA är risken mindre än 5%, eftersom över 90% av amerikanerna använder sig av bidén efter toalettbesöket.

I arabländerna spolar man sig med vatten och använder handen under toalettbesöket och risken minimerar till endast 1%. Om du inte redan använder en Bidé Wash&Clean, vad väntar du på? Denna bidé erbjuder den svenska allmänheten en kvalitet bidé till ett budgetpris. Fördelar med att använda denna bidé är:
1. Den är hygienisk, ekonomisk och miljövänlig. 2. Om du är en menstruerande kvinna, vet du hur illa det blir när det är den tiden i månaden. Ibland kan en varm lugnande vattenstråle känns mycket bättre än att torka med papper. Självfallet har bidé alltid varit ett lockande koncept för kvinnor, särskilt under den magiska tiden i månaden eller efter sexuellt umgänge. 3. Sexuellt aktiva människor kan ha stor nytta av denna bidé. Vad du verkligen behöver efteråt är en dusch, bidé är då ett utmärkt alternativ som på ett enkelt sätt ger möjligheten att tvätta av sina intima delar snabbt, istället för att duscha. Det är också ett trevligt sätt att fräscha upp före och efter sexuellt umgänge. 4. En bidé med varmt vatten rekommenderas för personer med hemorrojder. Hemorrojder är vanligare än du tror. Låt bidé göra sin magi och lindra ditt obehag och smärta. Spola vatten på de känsliga delarna innan du börjar din avföring. Inte bara kan en Bidé hindra dig från att utveckla olidliga hemorrojder, den gör även den läkande processen mindre smärtsam om du redan lider av det. Du kanske är funktionshindrad och inte kan få hjälp från skötare hela tiden. Användningen av en bidé tillåter dig att upprätthålla en god personlig hygien med minimal hjälp, och minskar onödigt arbete. Bidén sprutar ljummet vatten som slappnar av och lossar musklarna och lindrar förstoppning, en av de främsta orsakerna till hemorrojder. Att hålla området rent via det ljumna vattnet lindrar också symtom av klåda, ömhet och blödning, som toalettpapper bara skulle förvärra.

Menstruationsprodukter

Låt oss inse det att kvinnor har mest att hantera i vägen för personlig hygien. Den goda nyheten är att kvinnor faktiskt gynnas mest av att köpa en Bidé. Det varma vattnet kommer att lägga en lätt beröring av komfort när det handlar om "den tiden i månaden". Det kommer också att bidra till att minska flytningar och förhindra sammandragning av kliande svampinfektioner samt smärtsamma infektioner i urinblåsan.

Diarré

Snacka om rörigt! Vi har alla haft diarré någon gång i våra liv och att hantera den med papper enbart är en utmaning. En bidé tvättar bort de särskilt skadliga bakterier snabbt ur kroppen och den sparar din tid från att gnuggas rått efter det tionde toalettbesöket. Alla förtjänar lite lättnad under en sådan obekväm tid, och det är vad en bidé kommer att ge.

Kirurgi

Många läkare rekommenderar användning av en Bidé efter att ha genomgått operation i ditt känsliga område. Att hålla det drabbade området rent kommer att påskynda återhämtningen av dina sår tills de har läkt. Speciellt för kvinnor, efter födsel.

SR - Ring P1 - inslag om Bidé, Lyssna här!