DCM

Stendekor

Investering

En god investering för hela familjen och miljön

Det primära syftet med denna mini bidén är att ge användaren ett konstant tillstånd av god hygien. Det är uppenbart att en person helt enkelt inte grundligt kan rena kroppen med hjälp av bara torra toalettpapper. Skillnaden mellan vad din ögon kan se, och vad som upptäcks i mikroskop är häpnadsväckande. När en person använder endast toalettpapper för avföring eller urin, bär man fortfarande delar av avföring och urin på kroppen. Detta kan leda till dålig hygien, pinsamma fläckar på underkläder och motbjudande lukt. Med andra ord kan inte renhet endast uppnås med att torka med papper.

Man anser att det är naturligt att användningen av bidé blir en modern hygienisk norm ungefär som att borsta tänderna. Den obehagliga känslan kan faktiskt leda till mer allvarliga hälsoproblem. Många Européer har i flera år vetat om bidén, men en stor del har ännu inte installerat en bidé i sina hem. I vissa delar av Europa, Mellanöstern och Asien använder man bidé regelbundet vid toalettbesök. Det är förvånande att många Svenskar fortfarande inte använder bidé, samtidigt som man anser att Sverige representerar ett av de mest moderniserade samhällen i världen. Men vi väljer ändå att torka oss med papper istället för att rengöra oss med vatten.

Vilka är de hälsomässiga fördelar med att använda en bidé. Om du har funderat på att köpa en mini bidé eller bara nyfiken på den, bör man ta reda på de stora hemligheterna de flesta inte vet. De positiva hälsoeffekterna är enorma och renhets känslan kommer att sätta ett leende på dina läppar, Nu har du möjlighet att skaffa dig en full funktionell bidé som kan installeras på alla toalettstolar till ett budgetpris och det är dags att glömma de erotiska tabun som råder. Med en bidé i hemmet kan man tjäna flera syften. Dess funktion är mycket användbar för personer som lider av hemorrojder eller personer med fysiska funktionshinder. Bidé ger fördel för förbättrad hygien och enkel rengöring för avföring eller urin. I Hemmet kan man använda sig av en handduk istället för papper för att torka sig efter man har spolat sig med vatten och på arbetet används i så fall mindre papper än tidigare.

SR - Ring P1 - inslag om Bidé, Lyssna här!