DCM

Stendekor

En lycklig kropp

Din kropp är beroende av dig för att hålla den frisk och lycklig!

De långsiktiga fördelarna du får från att använda en bidé, är att spara pengar på toalettpapper, läkarbesök och att hjälpa till en bättre miljö. Det innebär att det kommer att betala sig tillbaka hundra gånger om. Det finns många anledningar till varför man ska använda sig av en bidé istället för att endast torka sig med papper, men den största anledningen är att man aldrig kommer att bli av med avföring helt med endast papper.

Tänk dig om du bara skulle använda torra papper för att rengöra händerna, då skulle bakterier bygga upp och dina chanser att bli sjuk och ohälsosam skulle öka dramatiskt. Samma sak händer om du bara använder toalettpapper enbart för att torka dig.

Låt oss gå igenom några av de fördelar du kommer att vinna på när du har en Bidé av denna typ. För personer med högt blodtryck eller övervikt kan allvarliga skador uppstå medan de böjer sina ben eller vrider sin midja för att torka med toalettpapper. Bidé hjälper personer med fysiska funktionshinder och barn när de besöker toaletten själva. Människor som behöver sitta kvar under en lång tid och personer med hög nivå av stress, liksom professionella kontorsarbetare, taxichaufförer och studenter eller personer under hög kontinuerlig stress, erbjuds denna Bidé mini och den gör en uppfriskande förändring i sinnet genom att främja blodcirkulationen och den gör även ett hygieniskt tillstånd i kroppen.

SR - Ring P1 - inslag om Bidé, Lyssna här!