DCM

Stendekor

Omdöme

Lars Petersson

Ingen aning om varför bidé ännu inte är populär i Sverige trots att det är en gammal uppfinning. Varför fortsätter vi acceptera orenhet, och kalla oss moderna människor? Jag brukade få hemorrojder ofta, en Bidétoalettsits var det enda som räddade mig från de återkommande smärtan. För mig var det bokstavligen en livsförändrande insats.

Eva Epstein

Jag håller med om att bidé är mer effektiva än bara papper. Sedan jag träffade min man, som är från Egypten, har jag haft en bidé i mitt hem och kan inte föreställa mig hur jag någonsin levt utan den! Jag brukade använda våtservetter innan som ett alternativ till toalettpapper, men en bidé är enklare och billigare. Varje badrum i varje hem i hela världen ska ha en tycker jag. ”Heja på renare rumpor överallt!”

Mohammad Taleb

Muslimer tvättar sig med vatten varje gång de går på toaletten, både för urinering och avföringens skull. Man måste vara extra noga med att hålla kroppen och kläderna fri från (urin, avföring).

Karin Andersson

Jag älskar denna bidé! Bye, Bye Toalettpapper! Det var sååå kul. Allt du behöver göra är att vrida på ratten, så spolar ett ljummet vatten på dig. Vattnet kommer att skölja bort det smutsiga ungefär som en dusch. Det är mycket mer hygieniskt än att bara använda toalettpapper.

SR - Ring P1 - inslag om Bidé, Lyssna här!