DCM

Stendekor

Rätt till retur

På grund av hygieniska och sanitära skäl är produkten inte returbar, förutom vid uppenbara fabrikationsfel vid inspektion av alla komponenter. I sådana fall måste säljaren informeras så snart som möjligt via mail utan dröjsmål.

Det är därför viktigt att läsa och förstå instruktioner och bekanta sig med samtliga delar samt noga undersöka hur delarna passar ihop innan du fortsätter med installationen.

Ytterligare installation tips och rekommendationer finns på hemsidan. Vid normal användning och med hänsyn till att bidé är korrekt installerad finns ett års garanti som innebär antingen full ersättning, reparation eller reservdelar.

Eftersom dessa kit är gör-det-själv-(DIY) modell, så kan inte säljaren under några som helst omständigheter hållas ansvarig för någon form av skadestånd om felet uppstår vid felinstallation eller felanvändning av någon av dessa produkter.

Tips: Använd inte något verktyg för att installera en bidé i plast eftersom det blir svårt att närma vridmoment. Det behövs teflon rörgänga.

Ej behov av el.

SR - Ring P1 - inslag om Bidé, Lyssna här!